Jeugd Bonte Middag 2020

Ook dit jaar organiseert de Leiding Jeugdcarnaval van

C.V. de Raopers weer een spetterende jeugd bonte middag, waar alle kinderen (leeftijd van drie tot dertien) uit Lieshout hun talenten kunnen vertonen!!  En natuurlijk hopen we dat onze  Jeugdraad hier ook aan deelneemt. Deze knallende show zal plaatsvinden op zondag 26 januari 2020 vanaf 13.30 uur op het grote podium van het Dorpshuis.

 

Je kan je opgeven door het inschrijfformulier te downloaden en het strookje in te vullen en dit vóór 18 januari a.s. in te leveren bij Mariëlle van Loon,  Akker 2, Lieshout.

uitnodiging jeugdbontemiddag 2020

Laatste hint is ook bekend

Zaterdag a.s. 16 november is het zover en zal de nieuwe prins van Raopersgat bekend worden gemaakt aan de gemeenschap van Lieshout. Iedereen is van harte welkom in café\zaal de Koekoek aan de dorpsstraat in Lieshout. Prinsenbal begint even over zevenen met het bekend maken van de nieuwe jeugdhoogheden voor voor het carnavalsseizoen 2019-2020. Daarna zal het de beurt zijn aan het CBR om het nieuwe boerenbruidspaar te onthullen. Met klapstuk van de avond om 11 over 11 de bekendmaking van de nieuwe prins van Raopersgat.

Eerste Hint:

Lieshout – De prinsencommissie van C.V. De Raopers heeft een nieuwe enthousiaste prins gekozen voor het carnavalsseizoen 2019-2020. Natuurlijk laat ook deze commissie niets los en proberen ze het zo lang mogelijk verborgen te houden wie het is.

Dus het wordt tot aan het prinsenbal voor alle Raopers en Raoperinnekes weer gissen. Om de spanning nog wat op te voeren wordt vanaf nu elke week een nieuwe hint bekendgemaakt, om zo iedereen nieuwsgierig te maken. En hopen dat het prinsenbal druk bezocht gaat worden. Dus denk je: ‘Dat wil ik absoluut niet missen!’, kom dan op zaterdag 16 november naar Café-Zaal de Koekoek in Lieshout, en maak het samen met alle Raopers en Raoperinnekes van dichtbij mee.

Bekijk hier de eerste hint: