De Prins voor Raopersgat is bekend!

 

Lieshout – Zaterdag 17 november is in Café zaal de Koekoek in Lieshout tijdens het prinsenbal de nieuwe Prins van Raopersgat bekend gemaakt. Na een spectaculair optreden verscheen de nieuwe Prins met zijn Adjudant in de tjokvolle zaal. Dit jaar zwaait Prins Erik d’n Twidde de scepter bij de Raopers samen met zijn Adjudant Peter. Prins Erik Relou heeft samen met zijn vrouw Ivonne 4 kinderen en is werkzaam als afdelingshoofd van vastgoed en MKB bij Rivez Assurantië & Risicobeheer te Helmond en is daarnaast voorzitter van het openluchttheater te Mariahout. Prins Erik, samen met prinses Ivonne, Adjudant Peter en hofdame Inge zullen het carnavalsseizoen voorop gaan, en hun motto luid: ‘Vier mi ons ’t Carnavalsfist, das wir een vinkske van oew bukketlist!’.