Jeugdcarnaval CV De Raopers

Binnenkort gaat het nieuwe carnavalsseizoen weer van start. Voor de kinderen van groep acht kan het dit seizoen een extra leuke carnaval worden.

Op zaterdagavond 16 november a.s. wordt tijdens het Jeugdprinsenbal via loting bekend gemaakt wie komend seizoen de nieuwe Jeugdprins, Jeugdprinses, Jeugdadjudant, Hofdame, Jeugdnar en Jeugdraad zullen zijn. Binnenkort zullen er op school opgaveformulieren worden uitgedeeld. Daarop staat alle informatie over het jeugdcarnaval vermeld. Voor kinderen die niet in Lieshout naar school gaan, maar wel in groep acht zitten wordt er een opgaveformulier op de website van de Raopers geplaatst. Opgaveformulier raad van elf 2019-2020

De kinderen die zin hebben om samen met De Raopers en de rest van Lieshout een keigaaf carnaval te gaan vieren mogen het opgaafformulier invullen en voor 1 oktober a.s. inleveren bij Inge de laat Lankelaar 13a  in Lieshout.

De jeugdcommissie van De Raopers kijkt nu al uit naar het Jeugdprinsenbal op zaterdagavond 16 november a.s. om 19.11. Naast de kinderen van groep acht zijn ook ouders, opa’s en oma’s, broers en zussen, vrienden, kennissen en alle andere Lieshoutenaren van harte welkom.