Raopers zoeken mee!

Raopers en Raoperinnekes! Het aftellen is begonnen… onze nieuwe prins dient zich over enkele weken al aan. Heb jij al enig idee? Wie is de man onder de steek dit jaar? We hebben nu 2 hints met jullie gedeeld en het speculeren is in volle gang. Om heel Lieshout te laten weten wie jij denkt dat onze nieuwe hoogheid zal zijn hebben wij iets bedacht!

We hebben een Beachvlag laten maken, met hierop de tekst. WÔNT HIER DE NEIJE PRINS VAN RAOPERSGAT? Deze vlag mag je gaan plaatsen in de tuin van diegene waarvan jij denkt dat hij de nieuwe prins zal zijn. Om dit in goede banen te leiden zijn er enkele regels;

  • De vlag moet als deze verplaatst is tenminste 1 dag in de “nieuwe” voortuin blijven staan. Daarna mag deze weer verplaatst worden.
  • Wil je de vlag bij iemand plaatsen waar de vlag al een keertje heeft gestaan? Dat mag!
  • Plaats je de vlag bij iemand in de voortuin? Maak dan een foto of filmpje van jou met de vlag en de voortuin en deel deze op facebook en/of instagram en tag ons in dit bericht zodat iedereen kan zien waar de vlag zich bevindt.
  • De vlag wordt in de week van de bekendmaking uit de voortuin gehaald waar hij op dat moment staat.

Onduidelijk wat er wordt bedoeld? Vanaf a.s. maandag 21 oktober zie je een instructiefilmpje op facebook en instagram bij de pagina van CV de Raopers of klik op deze link Video

Vanaf a.s. maandag 21 oktober starten we met deze actie. De vlag staat op Molenstraat 5 en mag meteen verplaatst worden. Raad jij mee?!

Namens CV de Raopers.