Optocht

13232

 

 

 

De carnavalsoptocht

Op zondag 23 feb 2020 zal de carnavalsoptocht van ’t Heidurp naar Raopersgat trekken. Met Prins Frank d’n uurste, Prinses Nathalie, Adjudant Pascal en Hofdame Annemarie, kunnen we genieten van een skône optocht.

Er wordt dit jaar gestart in ‘t Heidurp. De optocht start om 13.00 uur, opstellen gebeurt op aanwijzingen en in volgorde van de optochtcommissie. Bij elke wagen zal de chauffeur én een vast aanspreekpunt herkenbaar aanwezig moeten zijn.

Opstellen voor de groepen uit Raopersgat van af 12.oo u, volgens de aanrijroute via de Heieindseweg, Wilhelminastraat en Julianastraat, waar zij wachten op het startsein. Graag voor aanvang melden bij de optochtcommissie dat je er bent.

In ’t Heidurp rijden/lopen we de volgende route: Tuindersweg, Mariastraat en via het Ginderdoor richting Raopersgat. In Raopersgat vervolgen wij de route Dorpsstraat, Baverdestraat, Servaasstraat, Ribbiusstraat, langs de heuvel, Dorpsstraat en ontbinden wij in de Floreffestraat.

Alle deelnemers kunnen via de website van CV de Raopers, www.cvderaopers.nl het inschrijfformulier downloaden. Ingevulde inschrijfformulier graag mailen naar fmbjanssen@hotmail.com. Graag inschrijven vóór 3 februari 2019.

De wagens worden tijdig voor aanvang carnaval door de optochtcommissie gecontroleerd. Ook zal hierbij het reglement besproken worden en eventuele vragen worden beantwoord.

Voor, tijdens en na de optocht worden de instructies van de daarvoor aangewezen optochtbegeleiders gevolgd, om de optocht in goede orde te laten verlopen.

’s Avonds om 19.00 u begint de prijsuitreiking in het Dorpshuis. Wij verzoeken u vriendelijk het bord van inschrijving  dan in te leveren, tijdens de prijsuitreiking.

De optochtcommissie.

img_7811